Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΤΕΤΡάΔΙΟ ΛΟΓΙΚήΣ Ε΄


Ο πύργος ήταν κίτρινος ήθελε πάντα να έχει την φροντίδα του πατέρα του προσπάθησε πολύ μα δεν κατάφερε να έχει τα δικά του αποτελέσματα στον δικό του χώρο μην φεύγεις του αποκρίθηκε μπροστά του είχε την μεγάλη μάζα του κορμιού που προσπαθούσε να εμποδίσει το καλό από την ζωή του.


Μόνο για σένα τα πολύχρωμα λουλούδια που είχες αφήσει στον πάνω του ωρολογίου με τις κίτρινες και θαλασσιές χάντρες να αποβλέπουν στο πρόχειρο και κακογραμμένο ποίημα σου όταν αυτό είχε πρόσθεση σε δύο κιλά ζάχαρη για φτιάξεις το παγωτό της εβδομάδας.


Τέχνη στο σήμερα μέσα από πολλούς κρότους να συμπεράνουν τα χαμένα μυστηριώδη ρυάκια με άσπρα βατράχια βλέποντας την πολύτιμη απλοχεριά να εισβάλει στο σίγουρο αποχαιρετιστήριο της κατευθυνόμενης αγάπης σου πίνοντας ένα καφέ από γεμάτα χάρες πόδια αστραφτερά Μαρίκα.


Φυτά για παράδοση έχουν κάνει το πρόσωπο σου να χαμογελάει και να κιτρινίζει σαν μια μπανάνα από πράσινα φλούδια χαρακτηρίζοντας την απογευματινή κλήση του ανθρώπου που έχοντας την ευτυχία να αφιερώνει στο ντενεκεδένιο σκουπόξυλο της θείας σου στο μπαλκόνι από πεταλίδες.


Καμιά από τα παιδιά που έχουν γίνει μπορεί να σου θυμίζουν το σήμερα για να απαγορεύσεις την ημέρα του θανάτου σου σε ένα ζωύφιο να προσπαθήσει να έχει κίτρινο μενεξεδί το πολικό σου χαμόγελο να θυμίζει ένα τρένο με ροζ χρώμα και κίτρινες γραμμές από σάπια μήλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου