Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010

ΑΣ ΜΙΛήΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤά...


Ασφαλώς υπάρχουν μικρά αλλά και μεγάλα φυτά διαφόρων χρωμάτων και σχήματος. Η διαφορά από τα δέντρα είναι ότι έχουν ξυλώδη κορμό. Τα δέντρα είναι πολύτιμα για τη ζωή μας ακόμα το νερό όπως κι ο ήλιος  – Απόλλων. Το τρίγωνο της ζωής ήλιος-νερό-φυτά-δέντρα.


Εσείς αγαπάτε ένα δέντρο?
Εάν αγκαλιάσεις και τοποθετήσεις το όργανο ακοής σου (βλέπε αυτί) πάνω του θα το ακούσεις, εάν το παρατηρήσεις με προσοχή θα διαπιστώσεις το πόσο ζωντανό είναι και φυσικά μπορείς να του μιλήσεις και αν απευθυνθείς στη γλώσσα του, σίγουρα θα λάβεις απάντηση.
Αληθέστατα μπορείς να διαλέξεις ένα παλαιό δέντρο και δες πρώτον ότι έχει γεννηθεί πριν από σένα,άρα έχει περισσότερες εμπειρίες και ασφαλώς γνωρίζει πάμπολλα ... αναρωτιέσαι?


Και τι κάνει ένα δέντρο για εμάς?
Απλά η αγάπη είναι συμφεροντολογική δίνω –παίρνω?
Τι είναι ο χρόνος που ζούμε?


Γιατί και πως μπορούν και ζουν ανάμεσα μας.
Έχω την αίσθηση πως δυνάμεθα να αφοπλίσουμε το λογικό μας υποσυνείδητο πράττοντας τα μάλλα είθε να ανταπεξέλθουμε στις συνήθειες τούτες.
Ο χρόνος – Κρόνος θα δείξει ... και ο δρόμος είναι μακρύς για τον καθένα μας ξεχωριστά.


1 σχόλια:

Josh Healy είπε...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Δημοσίευση σχολίου